- Brodski dnevnik 2. strana jedrenja oko balkana


2


        Vodili smo ga zajedno Sanja i ja. Sto sta je u njemu pisano. Opisivani su dogadjaji i susreti sa ljudima, ima i navigacijskih proracuna, belezeni su kursevi, brzine, vreme plovidbe i jos mnogo toga. Mali izbor je dat na ikonicama sa strane. Klikom, po vasoj zelji, nesto cete od toga videti. Satima i satima se o plovidbi moze pricati, ali ovde se mora imati mera. Na tridesetak sajtova sam pokusao da u skicama opisem plovidbu i da dam odgovore na ono sto mislim da biste me sigurno pitali. Ali koji radoznali um ima samo toliko pitanja i kome je samo to dovoljno?

        Zato krenite sami u avanturu, ako imate brod, novac, posadu i hrabrosti za to. NEKO ce vas pratiti sve vreme i cuvati a NEKO iskusavati. Ovaj drugi ce pokusati sve da izvede da biste odustali. Na vama je da mu pokazete da ste dostojni da vodite brod morima i kada mu "polomite zube" prestace da vas proganja!

         Dozivecete nesvakidasnja i istinska uzbudjenja, koja se na ovaj nacin nikada ne mogu verno preneti, ili je zato potrebno mnogo vestine onoga koji o tome pise. I zapamtite, mnogi porede more sa zenom i u pravu su.

Obozavajte ga, ali mu ne verujte ni kada vas miluje!


 I jos nesto...sto dalje od rtova!

Prijatno!


 Povratak na...:'' Kako sam jedrio preko pet mora i kroz jedna vrata...

 Okrenite prvu stranu Par reci o brodu, planu, materijalu i jos po nesto...
 Ko je ko na ladji?
 Priprema. Dani rada, ucenja i mastanja...
 Jedan dan u Kara Burunu.
 Kako smo jedrili nocu.
 Stresovi, ili spoznaja da me ne mora pratiti srecna zvezda. !
 A koliko to kosta?  Najvaznije pitanje, zar ne?
 Rezime, ili kada se podvuce crta ispod svega.
 Pitali ste. FAQ buducih moreplovaca i prijatelja.