m i r k o  m i r k o v i ć       m.

Vrh Antarktika, 4897 m.n.v.
 Vinson

Vinson Masv, na 78°35' s.g.š, 85°25' z.g.š.,  je 21km (13 milja) dug i 13km (8milja) širok.
 Imenovan je po  Karlul G. Vinson-u, kongresmenu Džoržije, u 20-om veku jake istraživačke institucije.
Prvi put je osvojen decembra 1966. od strane gurpe sačinjene od pripadnika Američkog alpinističkog kluba i Nacionalne naučne fondacije.

 

  pišite na :
  mirkomirkovic@beotel.yu  

..:: mirko mirković, lična prezentacija

sreda 29.01.2003. , početak rada mog sajta
  Ok, nekim čudom sam se odlučio da ipak postavim svoju prezentaciju. Zasigurno na njoj ima grešaka i nezavršenih delova ali polako, i to ću ispraviti uskoro.

  Sve što je pred vama probajte, u levoj koloni će vas stalno pratiti neki od 7 najviših vrhova planete (po kontinentima), svaki deo sajta ima po jedan. 

  U biografiji ćete pronaći sve o meni što vam dozvoljavam da saznate. Za ostalo što vas interesuje moraćete malo i da se potrudite. Nadam se da čete uživati u fotografijama, što mojim što ljudi čiji rad cenim i poštujem. Web-dizajn, sitnica na koju gubim vreme, ako ništa drugo ispratite linkove reda radi. Pošto je planina definitivno osvojila veliko parče moga srca, zaslužila je normalno i deo sajta.Moji manje-više putopisi, se nalaze u delu putovanja. A sve ono što napišem, a da mi to profesorka srpskog nije naredila imate u esejima.
  
  Dakle to je bio pregled onoga što vas ovde čeka. Ako pronadjete sebi nešto zgodno za čitanje ili gledanje samo napred, ako ne brišite odavde. Ne želim posle ja da budem odgovoran za minute koje bacite u nepovrat.

  Ugasite cigaretu dok gledate ovaj sajt, ostavite kafu (izuzima se filter i espresso) i alkohol sa druge strane stola tako da vam je nezgodno da ih dohvatite. Provedite na ovom sajtu 10 minuta i produžite svoj život 1 dan.
                                                                                                                                      m.
. . . . . . . . . .
biografija

 ... sve o meni što treba i ne treba da znate ...

fotografija

 ... moje ... tudje ... 

web-dizajn

 ... mnogi ne shvataju da w-d jeste umetnost ...

planinarenje

 ... za planinu se radja, za planinu se umire ...

putovanja

 ... nešto kao putopisi ...

eseji

 ... ostrvo je nestalo ...