WelcomeWelcomeWelcome 

Ja sam Marko Mitić.

Kao što se da primetiti, na ovoj stranici se mogu naći neki detalji o meni, o tome čime se bavim i šta volim da radim...moram da priznam da me prilično mrzi da održavam svoju stranicu, tako da će se, dok neki ovo budu pročitali, nešto u mom životu sigurno promeniti. Stoga sam se potrudio da neke od važnijih detalja istaknem, pa ko zna da uziva, nek uziva...

Rođen sam u Aleksincu (Srbija, Jugoslavija) u aprilu 1977. Aleksinac je mali grad u centralnoj Srbiji na oko 30 km od Niša. Osnovnu školu završio sam 1992. i upisao gimnaziju "Drakče Milovanović" u Aleksincu, koju sam, pak, završio 1996. godine. Trenutno sam druga godina studija na Fakultetu Organizacionih Nauka (FON) u Beogradu. Mislim da je FON dobar izbor, jer se uz malo muke može završiti (u odnosu na neke teže fakultete). Veoma me interesuje muzika i kompjuteri.

Što se tiče rođenih braće i sestara, nemam ih. Trebalo je da imam malu sestru, ali je ona umrla kad sam ja imao 6 godina. Imam puno prijatelja sa kojima provodim dosta vremena i skoro da nikad nisam sam, ali sam zato često usamljen! Neki od mojih prijatelja su u Beogradu na studijama takođe, a neki su u drugim gradovima. Puno prijatelja sam stekao i na fakultetu. Što se rođaka tiče, imam ih u Beogradu i u Nišu. Moj horoskopski znak je ovan/lav. Sve što radim, volim da radim onako kako ja mislim da treba da se radi, ne volim da slušam druge i retko se pokoravam, ali uvek volim da budem u kombinaciji i da se družim sa ljudima. Ne volim ogromne žurke i ljude koji su mrzovoljni.

Kada je prvi kompjuter ušao u moj život (bio je to 386DX 40MHz), tek onda sam shvatio koliko se toga može uraditi sa njim. Isti osećaj sam imao kad sam muziku počeo da slušam malo profesionalnije, na boljim uređajima (moji čuveni Sony CD-ovi i mikseta). Od tada, muzika i kompjuteri su postali deo mog života, koji nikad neće nestati. Kada radim sa kompjuterima, dobar sam u skoro svim oblastima. Volim dobro programiranje naročito u programskom jeziku Delphi 4.0. Ponekad koristim Corel 7.0, ali mnogo više Adobe Photoshop verziju 5.0, naročito kad je Internet u pitanju. Takođe volim da pravim neku muziku, miksujem sa kompjuterom i radim sa WAV-ovima i MP3-jevima. Kad sam kod muzike, moram da napomenem da je moj veliki hobi miksovanje pesama. Dugo vremena je prošlo otkako sam prestao da slušam muziku samo da bih čuo pesmu. Sada, slušajući jednu, obično razmišljam o sledećoj koja bi samo nastavila ritam. Takvi se ljudi zovu "Disck Jockeys", ali ja čini mi se nemam takve ambicije. Možda zvuči malo čudno, ali tako je. Nemam neku omiljenu vrstu muzike i u stanju sam da slušam sve, počev od Rock-a i Jazz-a, pa do Hip-Hop-a i Dance-a. Jedino ne volim Hard-Rock i Heavy metal.

Veoma me interesuju i mediji, televizija i radio. Mislim da je to veoma moćno sredstvo da se nekome nešto stavi do znanja (ako izuzmemo globalnu mrežu Internet), naročito ako se nalazi u rukama onoga ko to ume da iskoristi. Nekada sam radio na lokalnoj televiziji "VTV" u Aleksincu kao voditelj zabavno muzičke emisije "Top 15" i tu stekao svoja prva iskustva. Danas radim na "RTV Košava" u Beogradu. Košava je muzički radio i televizija koja se bavi pretežno "dance" muzikom, ali su i ostale vrste zastupljene u izvesnoj meri. Više o tome kako sam ja dospeo tamo i šta radim, možete naći ovde.

Mislim da nisam toliko poseban (koliko neki kažu) i da mi je karakter sasvim normalan. Takođe smatram da svako od nas treba da postigne nešto u životu i da ima uspeha u tome. Svoju budućnost planiram veoma precizno i nadam se da će se ostvariti jednog dana. Prosto rečeno, volim da budem uspešan. Volim da budem slobodan i da nemam problema u životu. Takođe volim da stičem prijatelje, pa ako imate bilo kakve sugestije ili primedbe, pišite.

kucano: 08.05.1999.
Marko Mitić (c) 1999.
Broj posetilaca:

Povratak na vrh

Marko Mitic